Headers ohio entertainment

Tante Annie met haar 'CABARETESKE NEDERSMART' biedt u verschillende mogelijkheden voor een geslaagde feestavond. Van korte act tot avondvullende programma's, van solo-optredens tot een compleet team artiesten, van smartlap tot disco, van presentatie tot animatie, zoals u het graag wilt hebben!

´Special Guest´: 30+ minuten als feestelijk intermezzo!

* Tante Annie's ´Cabareteske Nedersmart": met een knipoog opbouwend van tragische smartlap tot feestelijke stamper feessie!

* Tante Annie's "Back 2 Disco": Celebration, Relight my fire, YMCA e.a. in een spetterende 'disco-outfit'.

* Tante Annie's "H6": alleen maar repertoire van Andre Hazes...wat een ellende!


`Presentatrice´: professionele aankondigingen Op haar eigen wijze verzorgt TANTE ANNIE de rol van presentatrice tijdens muziekfestivals, presentatieavonden e.d..
Met haar Amsterdamse tongval en confronterende humor weet zij als geen ander uw publiek in de startblokken te zetten voor het volgende programma-onderdeel. En dat de sfeer lekker opgepept wordt met een meezinger, dat kan ze natuurlijk niet laten!

`Feestavonden´ : natuurlijk nog meer mogelijkheden! Zo treedt TANTE ANNIE ook als duo op met accordeonist/zanger of in combinatie met een avondvullende DJ. Heeft u specifieke wensen dan horen wij dit graag. Ongetwijfeld kunnen wij u een passend concept aanbieden.

 

Prijs-indicatie: Tussen € 600 - € 1.000 - Tijd: Avondvullend - Geluid: Tot max. 250 personen